News Flash:

Desert cu gem

21 Martie 2014
2035 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 ml smantana
175 g unt
3 oua
300 g faina
220 g zahar
1 lingurita esenta de vanilie
3 mere decojite si taiate felii
2 linguri suc de lamaie
300 g fructe de padure congelate (incalzite)
zahar pudra
gem de zmeura

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem si tapetam cu faina o tava. Intr-o craticioara punem la fiert smantana cu untul (fara sa dea in clocot). Lasam apoi sa se raceasca. Cu un mixer electric se bat ouale cu zahar. Incorporam apoi smantana si apoi faina. Adaugam vanilia, merele si fructele de padure si turnam compozitia in tava. Bagam la cuptor timp de 40 de minute. Se serveste cu zahar pudra si gem de zmeura.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri prajituri gem prajituri mere retete mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020220 (s)