News Flash:

Desert cu fructe de padure si iaurt

5 Iunie 2013
2602 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua batute
50 ml miere
250 g iaurt grecesc
1 lingurita esenta de vanilie
3 lingurite gris
250 g fructe de padure (decongelate)
zahar pudra

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 170 grade. Intr-un bol amestecam ouale, mierea, iaurtul, vanilia si grisul. Intr-o tava de tarta asezam jumatate din cantitatea de fructe. Deasupra turnam crema de iaurt si apoi fructele ramase. Bagam tava la cuptor timp de 20 de minute. Presaram zahar pudra pe deasupra. Se serveste calda sau rece.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua batute iaurt grecesc gris cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1777 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030676 (s)