News Flash:

Desert cu frisca si ananas

8 Februarie 2013
1980 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr biscuiti
100 mililitri de frisca lichida
150 gr branza de vaci
esenta de vanilie
zahar
ananas
 
Mod de preparare:


Marunteste biscuitii, bate frisca spuma, adauga branza si esenta de vanilie. Adauga peste compozitie 50 de mililitri de zeama de la compotul de ananas si zahar. Intru-un bol, pune un strat de crema urmat de unul de biscuti, apoi inca unul de crema si din nou biscuiti. Peste crema pune frisca si adauga ananasul.
Desertul cu biscuiti si ananas se serveste rece si este ideal pentru zilele de vara.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

biscuiti frisca lichida zahar ananas compozitie bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2613 viz    0 com
1725 viz    0 com
1731 viz    0 com
1513 viz    0 com
2608 viz    0 com
1648 viz    0 com
1957 viz    0 com
2426 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1852 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021435 (s)