News Flash:

Desert cu frisca, migdale si fructe de padure

27 Martie 2013
2497 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 jumatate de ceasca migdale
1 cutie de crema de branza
1 sfert de ceasca de fulgi de ciocolata
1 jumatate de ceasca de zahar
100 ml frisca
1 cana de zmeura
1 cana de mure
1 cana de afine proaspete
2 linguri gem de capsuni

Mod de preparare:

Taie migdalele felii si prajeste-le putin intr-o tigaie fara ulei. Apoi, macina-le bine si asaza-le uniform intr-o tava de copt. Topeste fulgii de ciocolata in cuptorul cu microunde si, separat, intr-un castron mare mixeaza crema de branza cu zaharul pana sa omogenizeaza.
Apoi, amesteca frisca batuta cu fulgii de ciocolata si adauga amestecul peste crema de branza si imprastie uniform compozitia in tava de copt, peste migdale.
Peste aceasta compozitie adauga fructele de padure si pune-o la cuptorul cu microunde 2 minute pana se topesc putin fructele. Apoi, acoper-o si pune-o la frigider cateva ore.
Se serveste rece si poate fi decorat cu frisca.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

migdale zahar frisca zmeura mure afine proaspete tigaie castron mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2246 viz    0 com
1253 viz    0 com
4382 viz    0 com
2216 viz    0 com
6303 viz    0 com
2397 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025807 (s)