News Flash:

Desert cu cirese

23 Aprilie 2014
1224 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 cesti de inghetata de vanilie
1/2 ceasca de zahar
1/4 lingurita de sirop de cirese
2 linguri de amidon din porumb
1/4 ceasca de suc de portocale
1/4 ceasca de apa
450 g de cirese negre mari
1/2 lingurita de coaja rasa de portocala
1/4 ceasca de coniac

Mod de preparare:

Amesteca zaharul cu amidonul din porumb intr-o cratita si adauga apa si sucul de portocale. Fierbe amestecul la foc mediu si incorporeaza ciresele si coaja de portocale. Mai fierbe-le timp de 10 minute la foc mic. Dupa ce ai luat cratita de pe foc, adauga siropul de cirese si coniacul si flambeaza toppingul cu un chibrit lung.
Asaza inghetata in boluri si adauga toppingul de cirese deasupra.

Toppingul cald va topi inghetata, asa ca ar fi bine sa consumi cat mai repede acest desert. Il poti asocia cu o bautura aperitiv sau cu un cocktail usor, precum Campari Orange.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete dulciuri retete cirese prajituri cirese
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028244 (s)