News Flash:

Desert cu ciocolata si nuca de cocos

18 Aprilie 2012
1339 Vizualizari | 0 Comentarii
Desert cu ciocolata si nuca de cocos
Ingrediente:

180 g ciocolata alba topita
ulei de masline
85 g fulgi de cocos
20 ousoare de ciocolata
100 g cirese confiate tocate marunt

Mod de preparare:

Ungem cu ulei de masline 20 de forme de briose (tava sau carcase individuale). Intr-un bol amestecam ciocolata topita cu nuca de cocos si adaugam apoi ciresele. Punem amestecul in formele pregatite. Cu o lingura de lemn scobim centrul pentru a modela cuibul. Punem la frigider cel putin o ora, ca sa se aseze. In fiecare cuibusor dulce asezam cate un ou.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciocolata alba cirese confiate tava frigider
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2036 viz    0 com
2316 viz    0 com
1959 viz    0 com
1711 viz    0 com
4624 viz    0 com
4696 viz    0 com
2533 viz    0 com
2662 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1832 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028110 (s)