News Flash:

Desert cu ciocolata si nuca de cocos

18 Aprilie 2012
1452 Vizualizari | 0 Comentarii
Desert cu ciocolata si nuca de cocos
Ingrediente:

180 g ciocolata alba topita
ulei de masline
85 g fulgi de cocos
20 ousoare de ciocolata
100 g cirese confiate tocate marunt

Mod de preparare:

Ungem cu ulei de masline 20 de forme de briose (tava sau carcase individuale). Intr-un bol amestecam ciocolata topita cu nuca de cocos si adaugam apoi ciresele. Punem amestecul in formele pregatite. Cu o lingura de lemn scobim centrul pentru a modela cuibul. Punem la frigider cel putin o ora, ca sa se aseze. In fiecare cuibusor dulce asezam cate un ou.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata alba cirese confiate tava frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2131 viz    0 com
2457 viz    0 com
2169 viz    0 com
1838 viz    0 com
4743 viz    0 com
4813 viz    0 com
2685 viz    0 com
2796 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032084 (s)