News Flash:

Desert cu ciocolata si iasomie

11 Iunie 2013
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 l suc de pepene rosu
150 ml ceai de iasomie
90 g amidon
170 g zahar
100 g ciocolata rasa (pentru decor)

Mod de preparare:

Taie miezul de pepene si zdrobeste-l cu ajutorul unui blender. Strecoara sucul obtinut si elimina samburii si restul fibrelor. Intre timp, prepara ceaiul de iasomie din 150 ml de apa fiarta si 3 pliculete de ceai de iasomie.
Separat, intr-o cratita mai mare pune amidonul si putin suc de pepene rosu si amesteca-le bine, pana cand obtii o crema groasa. Adauga treptat tot sucul de pepene, apoi zaharul si ceaiul de iasomie.
Pune acest amestec sa fiarba la foc mediu aproximativ 25 de minute si ia-l de pe foc cand capata o consistenta cremoasa. Pune-l in forme micute si da-le la frigider pentru cateva ore.
Desertul sicilian cu pepene rosu se serveste rece, decorat cu ciocolata rasa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata rasa apa fiarta foc mediu consistenta cremoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4041 viz    0 com
2566 viz    0 com
1571 viz    0 com
2028 viz    0 com
2754 viz    0 com
2486 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1622 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029916 (s)