News Flash:

Desert cu ciocolata si iasomie

11 Iunie 2013
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 l suc de pepene rosu
150 ml ceai de iasomie
90 g amidon
170 g zahar
100 g ciocolata rasa (pentru decor)

Mod de preparare:

Taie miezul de pepene si zdrobeste-l cu ajutorul unui blender. Strecoara sucul obtinut si elimina samburii si restul fibrelor. Intre timp, prepara ceaiul de iasomie din 150 ml de apa fiarta si 3 pliculete de ceai de iasomie.
Separat, intr-o cratita mai mare pune amidonul si putin suc de pepene rosu si amesteca-le bine, pana cand obtii o crema groasa. Adauga treptat tot sucul de pepene, apoi zaharul si ceaiul de iasomie.
Pune acest amestec sa fiarba la foc mediu aproximativ 25 de minute si ia-l de pe foc cand capata o consistenta cremoasa. Pune-l in forme micute si da-le la frigider pentru cateva ore.
Desertul sicilian cu pepene rosu se serveste rece, decorat cu ciocolata rasa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata rasa apa fiarta foc mediu consistenta cremoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3905 viz    0 com
2503 viz    0 com
1520 viz    0 com
1977 viz    0 com
2702 viz    0 com
2400 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1903 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020746 (s)