News Flash:

Desert cu capsuni si chec

14 Mai 2013
2561 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr chec, taiat in bucatele de 2,5 cm
2 pliculete gelatina de capsuni
2 cani de apa clocotita
500 gr capsune, proaspete sau congelate
500 ml lapte rece
1 pachet budinca instant de vanilie
frisca

Mod de preparare:

Asaza bucatelele de chec pe un platou cu margini inalte. Intr-un vas, dizolva gelatina in apa fierbinte, amesteca bine, dupa care adauga capsunele taiate. Toarna peste bucatelele de chec si preseaza. Da la frigider timp de circa 1 ora.
Intr-un vas mare, amesteca laptele si praful de budinca timp de 2 minute sau pana cand obtii o crema omogena. Cu o lingura, adauga crema peste prajitura. La final, adauga frisca.
Desertul racoritor de vara cu capsune se serveste rece, abia scos de la frigider, decorat cu jumatati de capsune proaspete.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec apa clocotita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1703 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025271 (s)