News Flash:

Desert cu caise si cocos

14 Noiembrie 2014
1318 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

230 g faina
1 ou
150 g unt moale
1 lingurita praf de copt
175 g zahar
zahar pudra

Topping:
10 caise taiate pe jumatate
35 g fulgi de cocos
3 oua
115 g zahar
185 ml smantana dulce
1 lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava dreptunghiulara ci o tapetam cu hartie de copt. Cu un mixer electric se bate untul cu zaharul. Incorporam oul si faina cu praful de copt. Turnam aluatul in tava si bagam la cuptor timp de 10 minute. Intre timp, se bat ouale cu zaharul, nuca de cocos, smantana si vanilie. Turnam crema peste aluat si asezam caisele cu partea taiata in jos. Bagam la cuptor timp de 30 de minute. Presaram zahar pudra pe deasupra si servim cu frisca.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

desert prajituri prajituri cocos retete retete cocos frisca dulce
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020207 (s)