News Flash:

Desert cu budinca si jeleu

30 August 2012
2512 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

85 g cristale de jeleu cu aroma de capsuni
9 piscoturi de sampanie
400 g compot de fructe exotice
1 plic budinca

Mod de preparare:

Pregatim jeleul conform instructiunilor si-l lasam sa se raceasca un pic. Impartim fructele in pahare si turnam jeleul pe deasupra. Bagam paharele la frigider timp de 4 ore. Zdrobim biscuitii si presaram firimiturile peste jelul din pahare. Pregatim budinca si turnam peste biscuiti. Bagam din nou la frigider timp de 2-3 ore. Se poate servi cu fructe proaspete.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

budinca fructe proaspete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1750 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035411 (s)