News Flash:

Desert cu branza, frisca si biscuiti

28 Februarie 2013
2764 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr biscuiti
100 ml frisca lichida
150 gr branza de vaci
esenta de vanilie
zahar
ananas

Mod de preparare:

Marunteste biscuitii, bate frisca spuma, adauga branza si esenta de vanilie. Adauga peste compozitie 50 de mililitri de zeama de la compotul de ananas si zahar. Intr-un bol, pune un strat de crema urmat de unul de biscuti, apoi inca unul de crema si din nou biscuiti. Peste crema pune frisca si adauga ananasul.
Desertul cu biscuiti si ananas se serveste rece si este ideal pentru zilele de vara.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

biscuiti frisca lichida zahar ananas frisca spuma bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1675 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031498 (s)