News Flash:

Desert cu blat si nuci

6 Februarie 2015
2412 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

350 gr biscuiti graham maruntiti
175 gr zahar brun
175 gr nuci pecan
1 lingurita jumatate de scortisoara
30 gr unt topit
1 lingura lapte
100 gr zahar granulat
1 blat de tort

Mod de preparare:

Amesteca biscuitii grahram cu zaharul brun, scortisoara si nucile pecan. Pune apoi untul, omogenizeaza si lasa deoparte.
Pune jumatate din compozitia de aluat intr-o tava gresata, presara jumatate din cantitatea de biscuiti faramitati, apoi restul de compozitie, biscuitii ramasi si baga in cuptorul incins la 175 de grade Celsius, pentru 40-45 de minute.
Dupa ce e gata, pune prajitura pe un platou si toarna pe ea un mix facut din lingura de lapte si zaharul granulat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


prajituri desert retete nuca tort glazura retete culinare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

9735 viz    0 com
10689 viz    0 com
6605 viz    0 com
4831 viz    3 com
3686 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1783 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026531 (s)