News Flash:

Desert cu banane si glazura

9 Mai 2014
1316 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana de piure de banane proaspete
2 cani de faina
1/2 cana de unt
1 1/2 cana de zahar
1 cana de smantana pentru frisca
2 oua
1 lingurita de esenta de vanilie
1 lingurita de praf de copt
1/4 lingurita de sare
450 g de glazura de branza dulce

Mod de preparare:

Amesteca untul inmuiat cu zaharul si incorporeaza pe rand ouale, smantana pentru frisca si esenta de vanilie. Adauga faina, bicarbonatul de sodiu si sarea, urmate de piureul de banane. Omogenizeaza compozitia si pune-o intr-o tava unsa in prealabil. Coace coca la 175 de grade timp de 20-25 de minute. Dupa ce s-a racit complet, intinde deasupra ei glazura de branza dulce. Decupeaza batoane de marimea dorita.
Cum se servesc batoanele cu banane si glazura de branza dulce

Aceste batoane se pot servi atat ca gustare, cat si la micul dejun, alaturi de un iaurt de baut sau de un chefir proaspat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete desert retete desert retete glazura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1765 viz    0 com
1723 viz    0 com
1291 viz    0 com
1358 viz    0 com
3952 viz    0 com
1050 viz    0 com
1137 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1868 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022631 (s)