News Flash:

Desert cu ananas si tapioca

8 Noiembrie 2013
3340 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3/4 cana de zahar
2 cutii de lapte de cocos
1 ou
1/2 ceasca de ananas proaspat tocat
1/2 cana de fulgi de nuca de cocos
1/2 cana de tapioca

Mod de preparare:

Amesteca zaharul cu tapioca si laptele de cocos si pune-le pe foc pentru aproximativ 2 ore, pana cand tapioca devine transparenta.
Bate oul cu un tel, apoi adauga 1/2 ceasca din amestecul fierbinte de tapioca peste el, amestecand incontinuu. Acopera amestecul si lasa-l sa fiarba la foc mic 30 de minute. Adauga in tapioca si ananasul taiat cubulete micute si mai lasa compozitia pe foc inca 30 de minute.
Desertul cu ananas si lapte de cocos se serveste atat cald, cat si rece, decorat cu nuca de cocos prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024575 (s)