News Flash:

Desert: Briose cu ciocolata

22 Februarie 2012
1751 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Guguluf de ciocolata
Ingrediente:

200 gr unt
250 gr zahar
250 ml lapte
4 oua
500 gr faina
zahar vanilat
3, 4 linguri cacao
1 lingurita praf de copt
100 gr ciocolata
nuca macinata pentru decor
   
 Mod de preparare:
   
Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Aprindem cuptorul ca sa fie bine incins cand punem prajitura la copt. Mixam untul moale cu zaharul si zaharul vanilat pana obtinem o compozitie cremoasa. Adaugam ouale treptat, mixam bine pana le incorporam pe toate. Ajutandu-ne de un tel adaugam laptele si faina amestecata cu praful de copt, alternand laptele cu faina, pana obtinem o compozitie vascoasa. Intr-un vas separat, punem 5, 6 linguri din compozitie si o amestecam cu cacao si rom. Ungem forma de guguluf cu putin ulei sau unt si adaugam jumatate din compozitie. Punem si compozitia de cacao deasupra, amestecand usor cu o furculita pentru a obtine efectul marmorat.
Dam la cuptor pentru 30-40 de minute.
Pentru decor: topim o ciocolata in putin lapte si dupa ce s-a racit o adaugam peste guguluf. Presaram nuca macinata.
Briose de ciocolata pregatit de Flori.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt zahar lapte oua faina zahar vanilat cacao ciocolata nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5985 viz    1 com
3726 viz    0 com
3859 viz    0 com
1272 viz    0 com
3956 viz    0 com
2507 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1777 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035730 (s)