News Flash:

Descopera secretul retetei delicioaselor sarmalute traditionale de sarbatori!

22 Decembrie 2016
8834 Vizualizari | 0 Comentarii
Traditionalele sarmale sunt nelipsite de pe masa de sarbatori. Prepara-le alaturi de familia ta! Recomandam o reteta absolut delicioasa.

Ingrediente:

1 kg carne tocata amestec de vita si porc
6 cepe marisoare
100 ml ulei
500 gr suc de rosii
patrunjel
200 gr orez
marar
sare
piper (boabe si macinat)
1-2 crengute de cimbru
1 varza murata

Mod de preparare:

Cureti ceapa si o tai marunt.
O pui la calit într-un vas cu o cana de apa si cu 100 ml de ulei.
Speli orezul în mai multe ape si-l asezi peste ceapa.
Tii totul pe foc înca 5 minute, apoi dai deoparte si lasi la racit.
Amesteci carnea tocata cu 300 ml suc de rosii, patrunjelul si mararul tocate, sarea, piperul, iar deasupra torni orezul si ceapa.
Secretul consta in calirea cepei si a orezului.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sarmale sarbatori sarmale reteta sarmale craciun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015426 (s)