News Flash:

Deliciul pe care sa-l servesti alaturi de friptura sau peste - Mamaliga cu sunca la cuptor

27 Octombrie 2017
871 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
O servesti alaturi de friptura, cartofi sau peste, insa este delicioasa la cuptor cu branza si sunca. Nu stii reteta? Ti-o dam noi!

Ingrediente:

6 felii sunca
1 ceapa
2 catei de usturoi
200 g malai
400 ml apa
400 ml lapte
2 linguri unt
200 g branza de burduf
sare
piper
patrunjel

Citeste si Iti face pofta - Varza calita cu sunculita

Mod de preparare:

Toci sunculita si o rumenesti pana devine crocanta. O scoti si pui in grasimea lasata ceapa tocata. O tii pana devine sticloasa, apoi adaugi usturoiul pisat si mai tii pe foc un minut.
Dai drumul la cuptor. Combini apa cu laptele, le pui pe foc si, cand incep sa clocoteasca, adaugi malaiul. Amesteci constant pana cand mamaliga se ingroasa. Asezonezi cu sare si piper, dupa gust.
Pui un strat de mamaliga intr-o tava tapetata, adaugi branza amestecata cu ceapa si o parte din sunculita, nivelezi si torni restul de mamaliga. Nivelezi si pui sunca ramasa. Dai tava la cuptor 15-20 de minute.
Servesti cu patrunjel tocat.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunca usturoi citeste si mamaliga patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021112 (s)