News Flash:

Deliciu pentru doamne si domnisoare - Bomboane Rafaello

15 Februarie 2018
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Bomboanele Rafaello sunt un deliciu pentru orice doamna si domnisoara, si chiar si pentru domni. Din fericire putem sa pregatim si noi acasa din cateva ingrediente naturale, ori de cate ori avem pofta si fara a avea indoieli daca sunt sau nu sanatoase. De gustoase, va garantam ca sunt, poate chiar mai bune decat bomboanele Raffaello originale.

Iata de ce avem nevoie:

  • 200 grame de unt la temperatura camerei
  • 150 zahar praf
  • 200 grame de fulgi de nuca de cocos
  • 300 grame de lapte pudra
  • o lingura de esenta de migdale
  • 100 de grame migdale prajite si curatate

Mod de preparare:

Se toarna apa intr-o oala, se adauga zahar si se fierbe. Intr-un castron, amestecati laptele praf cu fulgi de nuca de cocos. Cand apa incepe sa fiarna, se ia de pe foc, se adauga laptele praf si se amesteca continuu lapte praf cu fulgii de nuca de cocos si unt topit. Se amesteca pana cand se creeaza o masa cremoasa. Se adauga esenta de migdale (optional). Lasati compozitia in frigider timp de o ora. Dupa racire, formati bilele de dimensiunea bomboanelor, puneti cate o migdala in fiecare si presarati fulgi de nuca de cocos deasupra.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1926 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014938 (s)