News Flash:

Deliciu in farfurie! Salata cu cartofi si piept de pui

13 Iunie 2017
493 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cartofi
1 dovlecel
1 morcov
150 g mazare
250 g piept de pui
sare
piper
oregano
frunze de busuioc
1 lingura ulei de masline
zeama de lamaie

Mod de preparare:


Legumele si pieptul de pui se fierb in apa cu sare, dar in vase separate, pentru a-si pastra gusturile.
Se taie apoi in cuburi, respectiv rondele, se adauga in salatiera si se stropesc cu un dressing din ulei de masline, zeama de lamaie, sare, piper si oregano.
Salata poate fi servita atat calda, cat si rece. Este foarte gustoasa si satioasa si poate tine loc de orice masa.

sursa: cook and play
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi mazare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014451 (s)