News Flash:

Delicioase si foarte bune - Briose cu cascaval si oua

17 Aprilie 2017
2736 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

160 gr cascaval dat pe razatoare
12 oua de prepelita
2 oua de gaina
60 gr unt la temperatura camerei
330 de ml de lapte batut
1 plic de praf de copt
280 gr faina
patrunjel proaspat (o legatura)
piper macinat
sare dupa gust
ulei pentru a unge formele in care vor fi facute briosele
rosii ce vor fi folosite pentru a decora briosele

Mod de preparare:

Briosele se prepara in felul urmator: inainte de toate, se pun la fiert cele 12 oua de prepelita. Trebuie sa fie tari. Dupa ce se fierb, asteapta sa se raceasca, dupa care le poti decoji. Apoi, se va face o spuma de unt, folosind mixerul. Peste aceasta spuma se adauga ouale de gaina si se vor amesteca, de data aceasta cu ajutorul unui tel. Se adauga dupa aceea si cascavalul ras si se amesteca in continuare. Apoi se adauga patrunjelul taiat si laptele batut si se amesteca.

In faina se va pune praful de copt. Cele doua ingrediente vor fi amestecate cu acea compozitie ce contine cascavalul si restul ingredientelor. Se pun sarea si pieperul, dupa gust.

Citeste si Briose cu glazura de ciocolata - Pentru Pasti

Compozitia va fi pusa in 12 forme pentru briose, unse cu putin ulei. Se pune jumatate din compozitie in forme, dupa care se pune cate un ou de prepelita in fiecare dintre cele 12 forme. Apoi se acopera cu compozitia ce contine cascaval.
Cuptorul va fi incalzit inainte. Dupa aceea se pun briosele si se lasa la o temperatura de 180 de grade. In aproximativ o jumatate de ora sunt gata. Pentru a afla daca sunt coapte, le puteti testa cu ajutorul unei scobitori. Apoi le puteti scoate din cuptor. Asteptati sa se raceasca inainte de a le scoate din forme. Dupa aceea pot fi decorate cu rosii.

sursa: teo

cascaval unt lapte batut forme cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1789 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020637 (s)