News Flash:

Delicioase de pus in mijlocuil mesei festive - Reteta de "trufe" de branza

29 Martie 2018
787 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 500 g branza de burduf
  • 2 linguri smantana acra
  • marar uscat
  • boia dulce

Mod de preparare:

Branza de burduf se da prin razatoare sau se sfarama si se amesteca cu smantana. Se formeaza bilute care se tavalesc prin marar uscat si prin boia dulce. Se aseaza pe platouri si se tin la frigider pana la servire.
Bilutele mai pot fi "glazurate" cu seminte de mac sau susan amestecat cu chimen.

Reteta de "trufe" de branza ne este recomandata de sim0na.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013852 (s)