News Flash:

Delicioase bruschete cu merisoare

3 Noiembrie 2016
712 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 bagheta, taiata in felii de aproximativ 1 cm grosime
450 gr merisoare proaspete
250 gr crema de branza, fina
1 cana zahar
2 linguri ghimbir ras
1/4 cana miere
1/4 cana frunze de coriandru proaspat, tocat
2 linguri sos Sriracha
coaja rasa de la o portocala
1 si 3/4 cani seminte de rodie
piper proaspat macinat
1/2 cana ulei de masline extravirgin
sare kosher

Mod de preparare:

Intr-un blender adauga merisoarele, ghimbirul, zaharul, mierea si sosul Sriracha. Mixeaza putin, pana cand ingredientele se combina. Adauga coriandrul si mixeaza totul timp de cateva secunde. Compozitia nu trebuie sa fie una omogena ci putin sfaramicioasa. Toarna compozitia intr-un castron si adauga peste semintele de rodie si coja de portocale. Amesteca bine si acopera vasul. Lasa totul la frigider timp de minim doua ore.

Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Tapeteaza doua tavi cu hartie de copt si asaza feliile de bagheta pe acestea. Cu ajutorul unei pensule unge feliile de paine cu ulei si asezoneaza-le apoi cu sare si piper. Coace totul timp de 14-18 minute sau pana devin aurii si crocante.

Intre timp, adauga crema de branza intr-un bol pentru mixer si mixeaza pana devine cremoasa. Asaza cate o lingura de crema de branza pe fiecare bruscheta, iar desupra adauga sosul de merisoare cu rosii.
Poti garnisi cu patrunjel proaspat tocat si coaja de lamaie sau portocala.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta bruschete bruschete merisoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020821 (s)