News Flash:

Delicioasa salata cu piept de pui pe care o vei face cu fiecare ocazie

4 Mai 2018
7823 Vizualizari | 0 Comentarii

Una dintre cele mai gustoase si sanatoase mancaruri pe care le poti face, foarte usor de preparat si cu doar cateva ingrediente! Dupa ce vei face prima oara aceasta salata de piept de pui, nu iti vei dori sa mananci niciodata altceva! Nu ai nevoie decat de 300 grame piept de pui fiert, 4 castraveti marinati, 3 oua, verdeata, 250 grame sunca, 3 rosii, 50 grame cascaval, maioneza!

Aceasta salata poate fi preparata de oricine, chiar si de cei mai putin indemanatici in bucatarie. Carnea se fierbe cu apa si sare, se strecoara si se lasa la racit dupa care se taie cubulete! Cascavalul se da prin razatoare si sunca se taie felii subtiri . Castravetii se taie pai, ouale se fierb in apa cu sare, se lasa la racit, se curata si se taie fasii mici. Rosiile se taie cubulete si verdeata la fel.
Toate ingredientele se amesteca intr- un vas mare, se adauga maioneza si condimentele preferate.

Citeste si Cum sa slabesti 8 kilograme in 2 saptamani cu patrunjel tocat fara sa te infometezi! Uite ce trebuie sa faci

Puteti folosi maioneza cumparata, insa mie imi place mult mai mult cea facuta in casa! In plus, este mult mai sanatoasa! Maioneza este un preparat culinar, un sos rece, gros, o emulsie de ulei vegetal preparat din galbenus, frecat bine cu ulei, putin mustar si putina zeama de lamaie. Aceasta  se poate face si fara ulei si iese la fel de gustoasa, chiar mai sanatoasa. Iata cum o faci acasa:

Ai nevoie de doar 4 -5 linguri branza de vaci, 1 galbenus de ou fiert tare, 1 galbenus crud, 1 lingura mustar simplu, sare dupa gust. Vei folosi un mixer si vei mixa la viteza maxima intai galbenusurile cu mustarul, iar apoi, dupa ce s-a omogenizat compozitia, vei adauga si branza de vaci, lingura cu lingura.

Reduci viteza si mixeazi la putere medie pana se omogenizeaza din nou. Apoi, sarezi dupa gust si amesteci din nou. Poti folosi maioneza in salate, sandvisuri, la porumb copt, cu oua fierte, chiar si cu anumite tipuri de carne.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020036 (s)