News Flash:

Dejun la cuptor

27 Octombrie 2011
2969 Vizualizari | 0 Comentarii
Dejun la cuptor
Ingrediente: 5 felii de paine feliata alba taiata cubulete 5 felii sunca presata 4 linguri branza rasa unt 1 ou 1 ardei rosu taiat cubulete ½ lingurita patrunjel uscat ¼ lingurita praf de ceapa ¼ lingurita praf de usturoi ¼ lingurita boia dulce 1 cana de lapte Mod de preparare: Mai intai se unge un vas de iena cu unt. Se pun in vas painea, ardeiul rosu, sunca si branza si se amesteca un pic. Intr-un castronel se bate oul cu laptele si condimentele si se toarna peste paine. Se acopera si se lasa la frigider cel putin 3 ore. Se incinge cuptorul la 180 grade si se baga vasul de iena la cuptor timp de 40 de minute, pana prinde o culoare usor aurie. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala urda branza unt sos marinat lapte usturoi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2418 viz    0 com
2092 viz    0 com
3681 viz    0 com
1896 viz    0 com
2243 viz    0 com
2623 viz    0 com
2282 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013609 (s)