News Flash:

Dejun Kolath

10 August 2012
2407 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1,5 linguri de faina integrala de grau
1 lingura de stafide
2,5 linguri de apa
1 mar
3 migdale rase
1 lingura de nuci pisate
1 lingura de miere de albine
1 lingura de suc de lamaie

Mod de preparare:

Peste faina, intr-un castron, se pune apa si se lasa la fermentat de seara pana dimineata. In alt recipient se acopera cu apa stafidele si, la fel, se lasa peste noapte. Se amesteca dimineata continutul ambelor vase, fara sa se arunce apa, si se rade deasupra marul, apoi se pun nucile, mierea, migdalele si sucul de lamaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

stafide apa mar migdale nuci castron recipient
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1895 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018120 (s)