News Flash:

Degetele de porc

13 Mai 2011
1218 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Degetele de porc
Ingrediente: 1 kg carne de porc - preferabil, muschi, dar poate fi folosita si pulpa de porc 3 linguri cu faina 3 linguri cu pesmet 3-4 catei de usturoi 1 ceapa 3-4 oua 1 ardei iute verdeata sare piper Mod de preparare: 1. Taie carnea de porc in fasii, de grosimea unor degete. 2. Taie foarte fin ceapa si usturoiul si amesteca-le intr-un vas. Adauga faina, pesmetul, verdeata si ardeiul iute, tocat foarte fin. 3. Sareaza si pipereaza carnea si bate bine ouale. 4. Cu mana sau cu ajutorul unei spatule, inmoaie degetelele de carne in ou. Apoi tavaleste-le bine prin amestecul de faina si pesmet. Ia fiecare degetel, scutura excesul si arunca-l in ulei foarte incins, pana se rumeneste. Prajitul dureaza maximum cinci minute. 5. Serveste degetelele din carne de porc intr-un bol mare, cu paine prajita si sosuri picante.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

supa mexicana pesmet nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1962 viz    0 com
1118 viz    0 com
1122 viz    0 com
1708 viz    0 com
1645 viz    0 com
941 viz    0 com
3270 viz    0 com
971 viz    0 com
2025 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019709 (s)