News Flash:

Degetele de porc

13 Mai 2011
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
Degetele de porc
Ingrediente: 1 kg carne de porc - preferabil, muschi, dar poate fi folosita si pulpa de porc 3 linguri cu faina 3 linguri cu pesmet 3-4 catei de usturoi 1 ceapa 3-4 oua 1 ardei iute verdeata sare piper Mod de preparare: 1. Taie carnea de porc in fasii, de grosimea unor degete. 2. Taie foarte fin ceapa si usturoiul si amesteca-le intr-un vas. Adauga faina, pesmetul, verdeata si ardeiul iute, tocat foarte fin. 3. Sareaza si pipereaza carnea si bate bine ouale. 4. Cu mana sau cu ajutorul unei spatule, inmoaie degetelele de carne in ou. Apoi tavaleste-le bine prin amestecul de faina si pesmet. Ia fiecare degetel, scutura excesul si arunca-l in ulei foarte incins, pana se rumeneste. Prajitul dureaza maximum cinci minute. 5. Serveste degetelele din carne de porc intr-un bol mare, cu paine prajita si sosuri picante.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa mexicana pesmet nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2007 viz    0 com
1152 viz    0 com
1150 viz    0 com
1741 viz    0 com
1673 viz    0 com
970 viz    0 com
3441 viz    0 com
993 viz    0 com
2043 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011473 (s)