News Flash:

Deep Dish Pizza

19 Mai 2011
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Deep Dish Pizza
Ingrediente: Aluat: 470g faina 350ml apa 1.25 lingurita drojdie 2 lingurite ulei 1 lingurita sare Umplutura: 1 bucata mozarella (220g) 1 ardei 1 ceapa 300g ciuperci 4-5 fire cabanos 1 cutie rosii in bulion condimente: sare, piper, oregano, cimbru Mod de preparare: Se pune faina intr-un vas mai mare, se face o groapa in mijloc in care se pune apa, sare, uleiul si maiaua sau drojdia uscata. Se incorporeaza faina in acest amestec si se framanata cam 10 minute, pana cand aluatul se desprinde usor de mana. Apoi il lasam la dospit langa o sursa de caldura. Cat timp aluatul sta la dospit, pregatim umplutura. Taiem ardeiul, ciupercile si cabanosul rondele, taiem ceapa si tocam rosiile din bulion. Mozarella o taiem felii potrivit de groase pentru ca o vom adauga peste pizza ca sa se topeasca uniform. Rosiile tocate si bulionul pot fi amestecate cu condimentele, pentru ca aromele sa se imparta uniform in interiorul pizzei. Puteti cali timp de 5 - 10 minute ceapa, ciupercile si ardeiul. Punem aluatul pe o suprafata presarata cu faina, il mai framantam putin si il intindem pana la dimensiunea tavii, inclusiv sa ajunga pe pereti. Inainte de a pune aluatul, ungem tava cu ulei si tapetam cu faina, iar apoi, luam cu grja aluatul intins si il punem in tava. Mai intai ungem aluatul cu niste bulion. Punem in straturi ingredientele crude: ciuperci, ardei, ceapa, cabanos, rosiile tocate, iar apoi repetam cu inca un strat din fiecare. Daca aveti ingredientele calite, le puneti pe toate in aluat. Deasupra mai puteti pune niste condimente, iar ultimul strat va fi format din feliile de mozarella care se vor topi si pizza va arata extraordinar. Cuptorul trebuie sa fie incalzit la 200 de grade (treapta medie), iar deep dish-ul se face la aceasta temperatura cam in 50 de minute - 1 ora.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pastrav
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1114 viz    0 com
1330 viz    0 com
915 viz    0 com
828 viz    0 com
998 viz    0 com
2509 viz    0 com
1022 viz    0 com
2073 viz    0 com
899 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019056 (s)