News Flash:

DE POST - Tocanita de ciupercute - Un deliciu care te va face sa uiti ca e reteta de post

28 Februarie 2017
11425 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg ciupercute
1 ceapa potrivita
5 catei usturoi
50 ml suc de rosii
1/2 lingura rasa sare 
1/2 lingurita delikat
patrunjel verde

Mod de preparare:


Se rup coditele ciupercilor, apoi se spala bine-bine si se toaca nu foarte marunt.
Ceapa se toaca si ea marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand si-a schimbat culoarea se adauga ciupercutele tocate si o cescuta apa si se lasa sa fiarba.
Cand ciupercile si-au injumatatit cantitatea, si deci s-au fiert, am adaugat sarea, apoi usturoiul tocat marunt si am lasat sa mai fiarba 10 min. Apoi am adaugat sucul de rosii, si din nou am lasat sa fiarba 15 min, la sfarsit adaugand patrunjelul tocat marunt!

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tocana ciuperci tocana post reteta post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 37 queries | Mysql time :0.024415 (s)