News Flash:

De post: naut cu spanac - Reteta ideala pentru cina

7 Martie 2017
4453 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingurita coriandru macinat
1 lingurita sare kosher
1 lingurita piper negru
1 lingura ulei de masline
2 legaturi spanac proaspat sau 200g spanac congelat (cu frunzele intregi)
2 conserve naut, scurse de zeama
1 cana lapte de cocos
2 lingurite garam masala

Mod de preparare:

Opareste spanacul si taie-l fasii.
Intr-o tigaie incapatoare adauga uleiul si lasa-l la incins. Adauga ceapa, ghimbirul, usturoiul, semintele de mustar, coriandrul, saera si piperul si caleste totul pana cand ceapa incepe sa se inmoaie. Aproximativ 5 minute.
Adauga spanacul, si caleste totul pana cand acesta se inmoaie. Adauga si nautul, impreuna cu laptele de cocos si ½ cana apa si amesteca bine. Adauga condimentul garam masala si lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.
Serveste nautul cu spanac condimentate alaturi de o garnitura simpla de orez si felii de lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coriandru macinat naut garam masala spanac garnitura simpla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023753 (s)