News Flash:

De post - Chiftelute facute cu soia

2 Martie 2017
3611 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g soia granule
1 cartof fiert
1 morcov
1 patrunjel mic
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
patrunjel verde tocat
pesmet
sare
piper

Mod de preparare:

Se fierbe soia in apa cu vegeta (asta e… fara ea chiar ca nu are niciun gust), se lasa sa se scurga. Intre timp morcovul si patrunjelul se dau pe razatoarea fina, ceapa se toaca marunt la fel si usturoiul. Cartoful se zdrobeste bine. Se pune intr-o tigaie putin ulei si se caleste ceapa , morcovul si patrunjelul. Soia se ia din strecuratoare si se stoarce bine sa lase cat mai multa apa (este ca si un burete).
Se amesteca cu restul ingrendientelor, se condimenteaza cu sare si piper si se mai adauga 2 linguri de pesmet. Puteti pune si o felie de paine inmuiata in apa si stoarsa bine.
Se fac chiftelute mici care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.

Atentie! Nu le lasati mult la prajit (deja sunt coapte pe dinauntru), doar cat sa se rumeneasca putin. Se pot servi atat calde, cat si reci.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chiftelute soia reteta chiftelute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021166 (s)