News Flash:

De post - Cartofi umpluti cu ciuperci si tofu

2 Iunie 2017
1344 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi
3 linguri ulei masline
1 ceapa
1-2 catei de usturoi
450 g ciuperci champignon
240 ml vin rosu
90 ml otet balsamic
1/2 lingurita zahar
3/4 lingurita amidon de porumb
2 lingurite patrunjel proaspat tocat
tofu ras (cascaval de post)
sare
piper

Mod de preparare:

Curata si indeparteaza coditele ciupercilor, apoi taie-le in felii. Toaca ceapa fideluta. Separat, amesteca vinul, otetul, zaharul si amidonul de porumb intr-un pahar.

Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si adauga ceapa, amestecand continuu. Las-o cam 10 minute, amestecand continuu, pana devine transparenta. Rade si usturoiul in ea, apoi ciupercile si amestecul de vin si lasa totul sa fiarba si sa scada pana cand ciupercile se inmoaie si totul se transforma intr-un sos dens. Ia tigaia de pe foc, presara patrunjelul proaspat si asezoneaza cu sare si piper.
Scobeste cartofii deja copti de miez, pana cand obtii o barcuta si adauga umplutura.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi ciuperci champignon vin rosu tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1786 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024017 (s)