News Flash:

De intins pe paine si savurat - Pasta de peste buna-buna

8 Martie 2018
1843 Vizualizari | 0 Comentarii

Pasta de peste o mancam destul de des in copilarie cand, poate unii dintre voi va amintiti daca cumparai ceva erai obligat sa cumperi si pasta de peste. Din cate tin minte era la tub dar gustul nu mi-l amintesc. Intr-o vreme o preparam de sarbatori dar apoi am dat-o uitarii si nu am mai preparat-o de ani buni pana cand intr-una din zile baiatul cel mare m-a intrebat de ce nu fac pasta de peste ca si la gradinita. Asa ca m-am conformat si am pregatit-o rapid. Este un preparat usor de facut care se poate servi cu succes la mic dejun sau cina sau ca aperitiv.

Citeste si Cum fac maicutele sarmalele de post, cu un gust aparte - Reteta de la Manastirea Prislop

Ingrediente:

  • 1 conserva mai mare de peste preferabil bucati (ton, macrou, hering)
  • 80-100g unt
  • 1/2 lamaie
  • 1 ceapa mica
  • sare, piper

Mod de preparare:

Pestele il scurgem de sucul din conserva sau de ulei, eu am folosit macrou in ulei. Punem pestele, sucul de lamaie, sare, piper si untul la temperatura camerei in blender si mixam pana obtinem o pasta fina. Adaugam ceapa rasa fin la sfarsit si pasta este gata. O pastram la rece intr-un borcan inchis ermetic. Noi am servit-o cu paine prajita.

Citeste si Salata "Troiene" - Combinatia de cascaval cu carne si cartofi place papilelor gustative

Sfat: Daca vi se pare prea grea datorita untului puteti sa-l inlocuiti cu o crema de branza.

Reteta de pasta de peste ne este recomandata de haisagatim.ro.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019297 (s)