News Flash:

De fiecare data cand tin post, aceste chiftele delicioase nu lipsesc din casa mea! Uite aici reteta completa, iar de gust te vei convinge singura ca e extraordinar

2 Mai 2018
6476 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • cartofi – 0,5 kg
  • orez – 0,5 cana
  • morcov – 2-3 buc
  • ceapa – 2-3 buc

Citeste si Leacul 100% natural, care trateaza obezitatea si bolile respiratorii si purifica sangele

  • marar – cateva fire
  • patrunjel – cateva fire
  • pesmet
  • sare
  • ulei

Citeste si Asa de bune, ca nu te lasi pana nu le termini – Chiftelute de legume

Mod de preparare:

Cartofii, se spala bine si se fierb in coaja. Pentru piftelele de post cartofii trebuie fierti in coaja, deoarece astfel ei vor fi mai lipiciosi si nu este va fi nevoie sa adaugati oua. Aparte, se fierbe orezul. Pentru o jumatate de kilogram de cartofi folositi aproximativ o jumatate de cana de orez. Se poate folosi orice fel de orez, dupa preferinte. Pana fierb toate, curatim 2-3 cepe medii si 2-3 morcovi. Morcovii ii dam pe o razatoare mica, ceapa o tocam destul de marunt.

Citeste si Asa se prepara dulceata de papadie. Este foarte gustoasa si trateaza bolile de ficat

Se toarna in tigaie ulei si se caleste ceapa si morcovii. Luam cateva fire de patrunjel verde si marar le tocam si le lasam deocamdata deoparte. Cand cartofi sunt fierti e necesar sa fie curatati calzi. Apoi, pasam cartofii adaugam orezul fiert, morcovii si ceapa prajita cat si patrunjelul si mararul tocat. Nu uitam de sare. Totul trebuie amestecat foarte bine. Din masa obtinuta facem piftelute pe care le dam prin pesmet si le prajim in ulei incins. Pot fi servite cu rosii proaspete sau muraturi, ciuperci sau castraveti.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii proaspete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024175 (s)