News Flash:

De data asta, Sanda Marin, doamna bucatariei romanesti, ne-a surprins total! Cum prepari cel mai bun cocktail de pepene rosu

11 August 2017
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g pepene rosu, in bucatele mici
5 frunze de menta proaspete
50 ml vodca
1 lingura de suc de lamaie verde

Mod de preparare:

1. Puneti pepenele rosu in congelator 1 ora astfel incat bucatile sa fie usor inghetate.
2. Amestecati ¾ din pepenele rosu cu vodca, sucul de lamaie verde si o frunza de menta tocata marunt folosind blenderul.
3. Puneti restul de pepene in doua pahare inalte impreuna cu frunzele de menta si turnati cocktailul deasupra.

preluat de pe a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pepene rosu vodca congelator pahare inalte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 35 queries | Mysql time :0.016441 (s)