News Flash:

De ce trebuie sa te uiti cu atentie la apa in care a fiert fasolea! Secretul stiut de foarte putine gospodine!

12 Octombrie 2016
3550 Vizualizari | 0 Comentarii
Data viitoare cand fierbi fasole, uita-te cu atentie la apa. Daca arata precum cea din imaginea alaturata, inseamna ca ai cumparat fasole mai noua, dar bine uscata. Cumpara de fiecare din acelasi loc. 
De ce? Pentru ca acel lichid, care nu e deloc limpede, are amidon si da un gust foarte bun oricarei retete. Doar asa vei face o ciorba de fasole gustoasa sau niste iahnie delicioasa. 
Imediat ce ai oprit focul, indeparteaza pelicula de amidon de la suprafata fasolei, apoi scurge-o de apa si amestec-o cu putin ulei de masline, sare mai grunjoasa si putin piper negru, proaspat rasnit. Pentru gust poti adauga si o ceapa galbena, mai mica, tocata marunt. In cazul in care te doare stomacul de la iuteala cepei, toac-o si tine-o cu multa sare vreo o ora, dupa care trece-o pe sub jetul de apa rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole fiarta retete fasole fasole amidon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 35 queries | Mysql time :0.026114 (s)