News Flash:

De ce trebuie sa tai coltul buretelui de bucatarie neaparat si cat mai des

8 Februarie 2019
3447 Vizualizari | 0 Comentarii

In ziua de astazi este foarte greu sa ne imaginam viata fara produsele chimice de uz casnic si obiectele care ne ajuta sa curatam totul rapid. Cum oare se descurcau mamele noastre cu o carpa si un teu? Avand o varietate foarte mare de accesorii ajutatoare la curatenie, trebuie sa stim si cum sa le folosim corect. De exemplu, foarte putini cunosc ca buretele pentru vesela trebuie uneori taiat dintr-un colt. Iata de ce.

Buretele pentru spalat vesela, cu siguranta, se gaseste in orice casa. Cercetarile recente au aratat, insa, ca 98% dintre oameni folosesc incorect acest accesoriu de bucatarie. Si asta pentru ca se ignora „termenul de valabilitate” al acestuia.

Aceleasi cercetarii de laborator au confirmat ca buretele de spalat vesela este unul dintre cele mai murdare locuri din casa. Mediul mereu umed si resturile de mancare sunt un loc perfect pentru inmultirea bacteriilor. Si nici uscarea riguroasa a buretelui sau prelucrarea lui in cuptorul cu microunde ( da, in internet si astfel de sfaturi exista) nu ofera o dezinfectie de 100%. Noi am gasit o metoda mult mai eficienta si comoda.

Concluzia cercetarilor nu este prea convenabila pentru cei care incearca sa economiseasca: buretele de bucatarie trebuie sa fie schimbat in fiecare saptamana. Insa daca nu te lasa inima sa le arunci atat de des, noi avem o idee mai potrivita. Taie un colt din burete si pune-l, de exemplu, in dulapul de sub chiuveta.

Acum toti cei ai casei vor sti ca acest burete este pentru curatenia in casa. Il poti folosi pentru spalarea camerei de baie, pentru faianta sau locurile cu mucegai.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1479 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018780 (s)