News Flash:

De ce sa nu pui ulei in paste atunci cand fierb

20 Februarie 2012
1382 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste
Obisnuim sa adaugam cateva picaturi de ulei in paste. Potrivit Real Simple, nu e bine sa facem asa. De ce?

Asa nu:
Sosul nu se va lipi de taitei.

Asa da:
Pentru ca pastele sa nu se mai lipeasca, stropeste-le cu putin sos imediat dupa ce le-ai scurs de apa. Sau, daca stii ca nu le vei servi in urmatoarele 15 minute, clateste-le cu un jet de apa rece pentru a indeparta amidonul. Apoi, inainte de a le pune in farfurie, incalzeste-le direct in oala cu sos.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028572 (s)