News Flash:

De ce sa nu mai mananci niciodata jeleuri - Ce se pune in ele

11 Iulie 2017
550 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancati des jeleuri? Probabil nici nu v-ati gandit la ingredientul din care este facuta gelatina si majoritatea bombonelelor colorate. Gelatina, la fel ca si piftia, se obtine din pielea, cartilajele si oasele de la diverse animale, cel mai adesea porc, potrivit gustos.ro.

Gelatina obtinuta astfel este folosita pentru producerea multor alimente, de la dulciuri la vitamine, branza, iaurt, supe instant sau sosuri pentru salate.
Dar gelatina nu este neaparat un produs daunator sau rau, pentru ca, de exemplu, are 18 aminoacizi, dar este bine sa stiti cum se produce, inainte de a o consuma.

sursa: antena 3

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022612 (s)