News Flash:

De ce sa nu dai prin blender vinetele inainte de a le face salata

5 Octombrie 2017
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
Vinetele proapete, coapte pe gratar sau la cuptor, sunt cele mai bune pentru a prepara delicioasa salata de vinete.

Ingrediente:

1, 5 kg de vinete
½ lingurita sare grunjoasa
2-3 linguri ulei de masline
2-3 catei de usturoi
50 ml zeama de lamaie
patrunjel

Mod de preparare:

Coci vinetele la cuptor sau pe gratar, apoi le cureti si le rupi bucati pentru a se raci mai repede. Zdrobesti cateii de usturoi. Toci vinetele, de preferinta cu o ustensila din lemn sau din plastic. Evita sa pasezi vinetele la blender, deoarece îsi vor schimba gustul în contact cu metalul. Amesteci vinetele cu usturoiul, sarea, zeama de lamaie si uleiul de masline. Presari patrunjel tocat si servesti salata cu paine prajita sau paine calda.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vinete sare grunjoasa gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017942 (s)