News Flash:

De ce nu se rumenesc pulpele la gratar

30 Octombrie 2012
4237 Vizualizari | 0 Comentarii
Pulpele de pui la gratar facute de prieteni sunt gustoase, dar tie nu-ti ies niciodata?
Iata cele mai comune 7 greseli cand vine vorba de gratar:

1. Nu ai produse de calitate. Carnea de pui imbibata cu hormoni si antibiotic nu va fi gustoasa niciodata. Cel mai bine este sa gatesti cu pui de tara.

2. Uiti sa potrivit sa potrivesti de piper si sare inainte de pui pulpele pe gratar.

3. Gratarul este mult prea incins. Daca pui carnea la o temperatura mai mare decat e necesar, atunci pielea se va arde inainte ca produsul propriu-zis sa fie gatit. Focul mediu spre mic este ideal pentru un gratar cu carbune, iar focul mediu pentru gratar cu gaz.

4. Gatesti fara piele si oase. Punand numai carnea pe gratar, risti sa nu mai fie asa suculenta. Este indicat sa nu o dezosezi, ci sa o pui asa pe un gratar cu carbune.

5. Nu supraveghezi carnea.

6. Nu folosesti un termometru pentru carne.

7. Pui prea repede sosul. Orice fel de sos trebuie adaugat la final.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare retete fripturi sos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1895 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026724 (s)