News Flash:

De ce este buna socata?

14 Mai 2014
2206 Vizualizari | 0 Comentarii
Primavara, cu toate minunile ei, ne aduce aminte mereu de copilarie. Florile de soc, care ne aduc aminte de copilarile, stau la baza din care se prepara traditionala bautura racoritoare.

Dincolo de aroma ei unica, socata are proprietatile unui tratament naturist si poate ameliora boli respiratorii, ale rinichilor, racelile, dar si afectiunile digestive.

Reteta traditionala a fost preluata chiar si de restaurantele din oras, iar strainii apreciaza bautura.

Ernest Haidov, bucatar-sef al unui restaurant: "Am vandut si 26 de litri intr-o zi. Este foarte cautata in cea mai mare parte de catre straini, care apreciaza foarte mult produsele bio."

Dupa fermentare, socata se tine in frigider ca sa se pastreze mai mult timp.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ernest haidov socata retete socata socata beneficii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1694 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022366 (s)