News Flash:

De ce e mai bine pentru silueta sa mananci ciuperci

21 Mai 2013
3142 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciupercile sunt niste inlocuitori excelenti pentru carne, dar cercetatorii subliniaza ca mai au un efect imbucurator asupra organismului: te ajuta sa scapi de kilogramele nedorite.

Cercetatorii de la Scoala de Sanatate Publica Johns Hopkins Bloomberg din Baltimore, Maryland, au efectuat un studiu timp de un an de zile pe 73 adulti, femei in mare parte. Ei au vrut sa evalueze beneficiile pe care le au ciupercile albe asupra sanatatii.

Rezultatele? Persoanele care au inlocuit carnea cu ciuperci au slabit in medie 3 kilograme.

Mai mult de atat, ciupercile champignon scad riscul cancerului la san - femeile care mananca ciuperci zilnic au cu 64% mai putine sanse sa dezvolte aceasta boala.

Ciupercile sunt pline de nutrienti. In primul rand vitamina D si antioxidanti. Au proteine, putini carbohidrati, zero grasimi si colesterol si o cantitate importanta de fibre.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

champignon vitamina d putini carbohidrati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1799 (s) | 35 queries | Mysql time :0.032366 (s)