News Flash:

De ce e bine sa speli fructele si legumele cu OTET!

21 August 2013
4377 Vizualizari | 0 Comentarii
Pare mai ciudat, dar inainte de a consuma fructe si legume, ar trebui sa le spalam nu doar sub un jet de apa rece, ci sa le stergem si cu... otet. Asa spun oamenii de stiinta. DE CE? Pentru ca multe fructe si legume sunt cultivate cu o groaza de pesticide.

Nimeni nu vrea sa le otraveasca in mod voluntar, dar ca sa ne bucuram de niste banane sau ananas, cultivatorii trebuie sa scape de insecte daunatoare, paraziti etc. Acest lucru nu se poate face fara utilizarea pesticidelor, adica a substantelor periculoase pentru sanatatea omului!

Din fericire, poti reduce considerabil expunerea copiilor tai si a ta, de altfel, la aceste chimicale prin utilizarea banalului otet. Pune 2-3 linguri de otet in apa in care clatesti rosiile, spre exemplu. Procedand asa, reusesti sa omori 98% din bacterii si sa indepartezi urmele pesticidelor.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

otet pesticide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1816 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023436 (s)