News Flash:

De ce ai nevoie ca sa gatesti peste alb cu ciuperci si rosii

16 Mai 2019
586 Vizualizari | 0 Comentarii

Pestele alb este un aliment mai usor decat carnea, de aceea este de preferat in timpul verii, plus ca e si sanatos si gustos. Iata cum sa-l prepari cu ciuperci si rosii!

Ingrediente:

  • 2 linguri unt
  • 225 g ciuperci proaspete, taiate felii
  • 3/4 lingurita mix de condimente (boabe de piper, coaja de lamaie uscata, pudra de ceapa, cimbru uscat, seminte de coriandru macinate cu rasnita)
  • 3 catei de usturoi, tocati
  • 4 fileuri de peste alb (de circa 165 g fiecare)
  • 1/4 lingurita boia
  • 1/8 lingurita piper rosu
  • 2 rosii medii, tocate
  • 3 fire de ceapa verde, taiate fin

Cum prepari peste alb cu ciuperci si rosii:

Intr-o cratita incalzesti untul la foc mediu. Pui ciupercile si 1/4 lingurita de mix de condimente si calesti amestecand 3-5 minute sau pana cand se inmoaie. Adaugi usturoiul si continui calirea inca 30 de secunde. Asezi fileurile peste ciuperci, presari boia, piper rosu si restul de mix de condimente. Prajesti, acoperit, 5-7 minute sau pana cand in peste intra usor furculita. Deasupra presari rosiile si ceapa verde.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste ciuperci peste rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2562 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013718 (s)