News Flash:

De cand le-am facut, imi vine sa le repet in fiecare seara, asa bune ies! Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

24 Ianuarie 2017
10356 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
1 kg pulpe de pui
2 cepe
6-7 catei de usturoi
ulei
sare
piper
oregano
marar
patrunjel
boia - dupa gust

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul.
Spala si curata cartofii. Fierbe-i 10 minute. Taie-i cubulete si pune-i in tava.
Pune printre ei si pulpele de pui, ceapa taiata julien si cateii de usturoi.
Stropeste cu ulei si presara condimentele dorite deasupra (adauga si un pic de apa, daca vrei sa te asiguri ca nu iti iese mancarea uscata).
Da la cuptor timp de 20 de minute. Scoate tava, intoarce pulpele si mai da la cuptor pana se rumenesc ele bine pe deasupra.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pulpe cuptor pulpe cartofi friptura cuptor friptura pui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1811 (s) | 35 queries | Mysql time :0.022291 (s)