News Flash:

De cand am gasit reteta, le fac des - Oua umplute cu maioneza si bacon

18 Aprilie 2017
3764 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 oua
½ cana maioneza
1 lingura mustar
4 linguri branza cheddar
4 felii de bacon
sare
piper
boia de ardei iute

Mod de preparare:

Fierbe ouale tari, apoi curata-le de coaja. Taie-le in jumatate si indeparteaza cu grija galbenusul, avand grija sa nu rupi albusurile.
Intr-o tigaie non-aderenta, prajeste feliile de bacon pana devin crocante. Scoate-le pe o farfurie si marunteste-le cu ajutorul unei furculite.

Citeste si Uite asa faci oua umplute cu pasta de ton

Intr-un castron pentru mixer adauga galbenusurile, mustarul si o lingura de maioneza. Mixeaza bine pana obtii o compozitie omogena. Adauga apoi, treptat restul de maioneza. Asezoneaza dupa gust cu sare, piper si boia de ardei iute. Adauga apoi branza Cheddar si baconul.
Umple albusurile cu amestecul obtinut. Lasa-le la frigider minim doua ore inainte de a le servi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

maioneza cheddar bacon tigaie non-aderenta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1445 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017136 (s)