News Flash:

De cand am gasit reteta, doar asa fac chiftelutele de pui. Ce bune imi ies de fiecare data!

13 Martie 2017
2764 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
1 ceapa mica
1 catel de usturoi
50 g susan
1 ou
1 felie de paine veche de o zi
sare
piper

Mod de preparare:

Tocam carnea de pui si o amestecam cu restul ingredientelor in afara de susan. Formam bile mici pe care le dam prin susan si apoi le prajim. Scoatem chiftelutele pe un servet absorbant.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftelute pui chiftelute susan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1384 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013790 (s)