News Flash:

Davis

3 Octombrie 2011
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
Davis
Ingrediente: 3 cl rom brun 6 cl suc de limeta 1 cl sirop de zmeura 3 cl vermut rosu sifon zahar Mod de preparare: Toate ingredientele alcoolice se mixeaza bine cu sucurile de fructe si cu gheata, dupa care se toarna intr-un pahar tip balon, cu crusta de zahar. La final se completeaza cu sifon.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


pepene verde bucataria internationala zmeura vermut rosu vermut alb
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1087 viz    0 com
1154 viz    0 com
915 viz    0 com
999 viz    0 com
887 viz    0 com
986 viz    0 com
1126 viz    0 com
946 viz    0 com
952 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012885 (s)