News Flash:

Davis

3 Octombrie 2011
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
Davis
Ingrediente: 3 cl rom brun 6 cl suc de limeta 1 cl sirop de zmeura 3 cl vermut rosu sifon zahar Mod de preparare: Toate ingredientele alcoolice se mixeaza bine cu sucurile de fructe si cu gheata, dupa care se toarna intr-un pahar tip balon, cu crusta de zahar. La final se completeaza cu sifon.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


pepene verde bucataria internationala zmeura vermut rosu vermut alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1129 viz    0 com
1184 viz    0 com
938 viz    0 com
1028 viz    0 com
945 viz    0 com
1035 viz    0 com
1159 viz    0 com
980 viz    0 com
995 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019235 (s)