News Flash:

Daca vrei sa-ti prepari parjoale, atunci gateste-le DOAR ASA. 7 secrete pe care trebuie sa le stie orice gospodina

22 Septembrie 2016
10686 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Iata cateva secrete ale prepararii binecunoscutelor parjoale:

1. Foloseste doar carne tocata din gospodaria ta. Amesteca mai multe tipuri (miel, porc, vita, curcan).

2. Pune in compozitia ceapa tocata foarte marunt. Alege ceapa rosie, pentru ca e cea mai putin iute.

3. Pune niste miez de paine alba si uscata. Parjoalele vor fi mai delicate, vor avea textura mai fina. Daca doresti, poti inlocui painea cu 2-3 cartofi.

4. Ca sa fie mai pufoase, e bine ca tocatura sa fie atunci scoasa din congelator si zdrobita. Amesteca rapid ingredientele si pune parjoalele la prajit. Ideea e ca bucatelele de gheata din carne se vor topi, iar in locul lor vor fi mici goluri (acestora li se datoreaza aspectul pufos al parjoalelor).

5. Pentru a fi mai suculente, in mijlocul parjoalei, inainte de a praji, pune un cubulet mic de unt.

6. Pentru un plus de gust, parjoalele se trec prin albus batut, apoi se pun la prajit.

7. Parjoalele se prajesc mai intai cateva minute la foc mare, apoi se reduce intensitatea flacarii, pentru a se forma o cruste rumena.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta parjoale sfaturi parjoale parjoale carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1856 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026323 (s)