News Flash:

Daca vrei sa faci omleta, prepar-o doar asa. Ingredientele sunt obisnuite, dar arata foarte apetisant

15 Februarie 2017
5825 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr dovlecei
6 oua
100 gr cascaval mai tare
2 rosii
2 linguri unt
1 buc. ardei gras
piper negru
sare
masline
busuioc dupa gust
1 legatura ceapa verde

Mod de preparare:

1. Toaca marunt ceapa verde.
2. Taie in cubulete ardeiul gras, dovleceii si o rosie.
3. Une cu unt o tigaie si pune, la foc mediu, legumele in ea. Potriveste de sare si piper.
4. Mixeaza ouale cu putina sare.
5. Transfera legumele intr-o forma de copt, toarna ouale peste ele, decoreaza cu felii de rosie, apoi presara cascaval si busuioc maruntit.
6. Baga tava in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru circa 15 minute.
7. La final, opreste cuptorul, tine frittata inauntru cam 10 minute, apoi decoreaz-o cu masline si serveste-o.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei unt ardei gras ceapa verde foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020077 (s)